reviews

Wat vinden gasten van ‘b&b Pink & Purple’? Wat vonden ze geweldig? Hebben ze goed geslapen? Hoe was het ontbijt? Was de binnenstad echt zo dichtbij? Gaan ze met een goed gevoel naar huis? Lees hier hun ervaringen.

Jouw mening telt!

Wat vond je van je overnachting in mijn bed and breakfast? Je mening wordt bijzonder op prijs gesteld!

reviews Overall rating: ☆☆☆☆☆ 0 based on 0 reviews.
5 1


Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Voortreffelijk   10

Beste Frances,
we waren jammergenoeg maar 1 nacht bij je, maar we hebben het genoten!
Je bent heel gastvrij en je B & B is heel erg leuk en tot in
het kleinste detail goed doordacht.
We voelden ons meteen thuis en komen vast en zeker weer.
Nochmaals heel erg bedankt voor alles.
Goetjes Peter en Gonnie

Verbeterpunt(en)
Helemaal niets

Gonnie, juli 2018

Voortreffelijk   10

Ein stimmiges und liebevoll gestaltetes Ambiente, eine Gastgeberin, die einem jeden Wunsch erfüllen möchte und ein reizender kleiner Kater angesiedelt in der schönen Landschaft der Provinz Utrechts. . .
Wir haben uns sehr wohlgefühlt und kommen gerne wieder

Petra, juli 2017

Voortreffelijk   10

Chez Frances, on est reçus comme des amis et c’est très agréable.La maison est située dans un quartier calme d’une ville Magnifique. La chambre est très sympathique et spacieuse avec une mezzanine où vous avez à disposition café et thé et des lits hyper confortables. Salle de bains très pratique. Et un petit déjeuner ROYAL !et des couleurs qui donnent un moral d’acier.

Sylvie TURBET, juli 2017

Fantastisch 9,4

Een uiterst hartelijke ontvangst in een kleurrijke B&B. Rustige buurt vlakbij het centrum van een plaatje van een stad. Prima bedden, heel schoon, goed ontbijt. Kortom: aanrader.

Audrey van den Berg, juli 2020

Heerlijk  8,6

Verblijf bij Frances was prima. Duidelijke communicatie per email vooraf. Vriendelijk ontvangst, uitstekend ontbijt.
Kortom een prima verblijf en zeker een plek om terug te komen mochten we weer in Wijk willen overnachten.

Dieuwke, september 2020

Voortreffelijk 10

Wij hebben een prima verblijf gehad bij Pink to Purple. Frances, de eigenaar was zeer zorgzaam en gezellig. Het was erg warm dus we kregen een ventilator en ijskruiken. Dat werkte prima. De corona regels werden goed in acht genomen. Voor deze prijs zeker een aanrader.

Karin Albers, augustus 2020

Voortreffelijk 9,6

Super verblijf dicht bij centrum. Frances is een fantastische gastvrouw, je voelt je direct thuis. En niet te vergeten een heerlijk ontbijt. Ze communiceert als de beste.

Margriet en Frank, september 2020

Heerlijk   8,8

Een bijzondere vriendelijke gastvrouw.
Verbeterpunt(en): niets

Roel Schalkwijk , september 2020

Heerlijk 8,8

Hartelijke ontvangst met een kopje koffie. Heerlijk ontbijt.

Janneke Eijkelenboom, oktober 2019

Voortreffelijk 10

Such a lovely host, welcoming, with advice on where to eat, how to get there, and a breakfast with specialities of the region. A memorable stay on our route along the Rhine.

Sue Woods, oktober 2019

Voortreffelijk   10

Zeer gastvrij, heerlijk ontbijt.

Verbeterpunt(en): Douchestang zat los.

(Is meteen gerepareerd!)

Schalij, juli 2019

Fantastisch  10

Es hat alles gestimmt. Toll eingerichtet, sehr nette Gastgeberin.

Christina Heldt, juni 2019

Fantastisch  9,2

Zeer vriendelijke ontvangst. Grote kamer, met aparte zitruimte. Uitgebreid ontbijt, prima sanitair en heel schoon.
De ‘Blast from the past’ doelt op de jaren 70 kleurstellingen van de kamer in inrichting.

Verbeterpunt(en)
Een extra stopcontact of verdeelblok wellicht. Maar ik reis altijd met laptop, tablet, telefoon en na een dag zijn die, net als ik, wel aan een oplaadbeurt toe 😉 😉 😉

Ron, oktober 2019

Fantastisch  9

Een hartelijk welkom. Met zorg en aandacht voor detail. Zowel in de inrichting, als in afstemming op ons, als gasten (een alleenstaande moeder met 2 pubers ). Een heerlijk ontbijt! En dat allemaal voor deze prijs, op loopafstand van het centrum.

Verbeterpunt(en): Geen, wat ons betreft; vooral zo blijven!

Barbette Schols, januari 2019

Zeer goed  8,2

* Een ruime zolderkamer met daarnaast een zitruimte om een lekker kopje koffie te drinken
* je mag in de tuin zitten
* charmante gastvrouw
* prima ontbijt

Verbeterpunt(en): Niets!

Gerben , mei 2019

Fantastisch  9

Deze B&B is zeker kleurrijk en daarom juist ook net even wat anders. Wij vonden het leuk en daarbij ook de warme vriendelijkheid van de gastvrouw Frances die wij hebben ervaren zal zeker in ons geheugen blijven. Wij waren er 1 nacht i.v.m. de “gelukkigerwijs” wandeling, die redelijk op route ligt. Het uitgebreide en wederom kleurrijke ontbijt, gaf ons weer de nodige energie om onze tocht te voltooien.

Verbeterpunt(en):  Geen!

Bas en Jannie, april 2019

Heerlijk   8,6

We werden hartelijk ontvangen. Frances is een vriendelijke gastvrouw. We werden goed verzorgd. Prima bedden en leuke verrassende inrichting.

Annette, september 2018

Fantastisch   9,2

Ruime kamer met aparte zithoek. Heerlijk ontbijt. Gastvrij en dicht bij de wandelroute die we liepen.

Marianne, augustus 2018

Fantastisch   9,2

 

Robert-Han, april 2018

Fantastisch   9,2

Kleurrijke, gezellige gastvrouw, bomvol woonideeën en creativiteit, in een smaakvol, kleurrijk huis. Service en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Ik (wij) zou(den) er zo weer naar teruggaan. Ik wil het adres iedereen aanbevelen die niet van de grijze middenmoot is.

Verbeterpunt(en)
Jeemig de peemig, hiervoor ik zou dingen moeten gaan zoeken.

Roel, juli 2017

Fantastisch   9,2

Zeer gastvrije hartelijke vrouw. Aan alles is gedacht.
Zeer kleurrijk onderkomen. Het is ons zeer goed bevallen en kunnen dit adres aan een ieder aanraden.
Bedankt Frances.

Verbeterpunt(en)
Geen

Stolwijk, november 2016

Voortreffelijk   10

From Pink To Purple ist ein sehr liebevoll geführtes und gestaltetes B&B. Die Aufnahme durch Frances war sehr herzlich und sie hat an alles gedacht. Das goldene Zimmer ist super schön und überall erwarten einen kleine Aufmerksamkeiten. Auch das Frühstück war sehr reichhaltig.
Das B&B liegt sehr zentral.

Susi, oktober 2016

Heerlijk   8,6

Vriendelijke gastvrouw, leuk ingericht.

Stef, augustus 2016

Zeer goed   8,2

Warme ontvangst, aardige gastvrouw, goed ontbijt.

Verbeterpunt(en)
Het was een heel warme dag geweest, de kamer was dan ook vrij warm.

L van Dam, mei 2016

Voortreffelijk   10

 Een vriendelijke en op-en-top gastvrouw. Ze doet er alles aan om het verblijf prettig te maken. Een ontbijt waar je ‘ u’ tegen zegt.
Alle wat je nodig hebt is aanwezig. Leuke boeken, goede t.v., goede bedden, koffie/thee, enz. Van de inrichting van het huis kun je alleen maar vrolijk worden. Kleurrijk, stijlvol, smaakvol.

Scholten , juli 2017

Zeer goed   8,2

Dit was voor ons 1 slaapnacht vanwege een feestje. Wij voelden ons meer dan welkom en service was uitstekend. Bedden stonden uit elkaar maar was geen probleem om dit te veranderen. Ontbijt was heerlijk!

S. v. d. Horst, oktober 2016

6,8

Goede gastvrouw, aardig, hartelijk, open. Heeft oog voor detail, er is over alles goed nagedacht. (vinden wij mooi). Alles netjes afgewerkt in frisse kleuren. Heerlijk ontbijt. Vers geperst sap en eitje perfect gekookt. Voldoende brood en keuze in beleg.
(We hebben zelf een mini-camping en kijken dus misschien met iets andere ogen). Zie ook de verbeterpunten.

Verbeterpunt(en)
Trapleuning op laatste gedeelte bovenaan. Anti-slip aanbrengen op trap. We vertelden haar dit en ze had alles al in huis. Dat gaat dus goed komen.
Aan te bevelen adres.

Prins, september 2016

Voortreffelijk 9,6 

Besonders schön fand ich das “Herzlich Willkommen”-Schild mit meinem Namen drauf. Man hat sich sofort angekommen gefühlt. Außerdem wird man auf Wunsch direkt vom Marktplatz abgeholt und muß sich nicht durch die Stadt wühlen.
Wirklich sehr sehr süßes B&B.

Kathrin, september 2015

Heerlijk   8,6 

Erg vriendelijk onthaal. Fijne ruime kamer waar je in alle rust kunt terugtrekken

Gerda Jackson, december 2014

Zeer goed   8,4

Frances is a wonderful personality and an excellent host!

Martin Beusekamp, juli 2015

Heerlijk   8,8

We werden hartelijk ontvangen en de gastvrouw nam alle tijd en moeite om het ons naar de zin te maken en uitleg te geven over de omgeving.

Ben , juli 2018

Heerlijk   8,6

 

Eef, juli 2018

Fantastisch   9,4

Sehr zuvorkommende Vermieterin. Die Mailanfrage wurde sehr schnell beantwortet. Der Empfang war sehr freundlich. Viele kleine Aufmerksamkeiten waren bereit ( Teekocher, Kaffemaschine bereit zum Gebrauch, 1 Flasche Wasser für die Nacht, nettes Willkommensschild…). Sehr leckeres vielseitiges Frühstück, sogar mit frisch gepressten Orangensaft. Diverse hilfreiche Infos im Zimmer.

Elisabeth, juli 2017

Voortreffelijk  10

Mit der ersten Mail war ein sehr freundlicher Umgangston da. Alles war für mich überaus angenehm, angefangen bei der anteilnehmenden Reaktion auf mein eventuelles Nicht-Kommen wegen Radpanne (konnte ich reparieren lassen), über das Abgeholt werden in der Ortmitte bis zum Frühstück am nächsten Morgen. Alles zusammen eine sehr zu Empfehlende Unterkunft mit einer überaus liebenswerten Vermieterin…

Barbara, oktober 2016

Zeer goed  8,2

Uitstekende ontvangst, even bijkomen met een biertje. Prima ligging tov de stad, in 10 minuten in een gezellige oude binnenstad met heel veel horeca.(op maandag was er veel dicht.
De gastvrouw laat zien hoe je met een rijtjeshuis toch een heel eigen sfeer kunt creëren.
Het verblijf werd afgesloten met een overheerlijk ontbijt.

Verbeterpunt(en)
Zo’n rijtjeshuis heeft ook zijn beperkingen, maar die werden door alle positieve zaken meer dan goedgemaakt.

Piet Zuijdwijk, juli 2016

Zeer goed  8,4

 

Sehr nette, hilfsbereite, positive Wirtin. Das Frühstück war Spitze.

Maria E. Grzemba, juli 2015

Zeer goed  8,4

attente gastvrouw, prima prijs/kwaliteit

Tromp, juli 2014

Share This